Terug

Stapwijz | Gratis leren met unieke subsidie

29 november 2021 door Raymond Diemer

Stapwijz® - Geef je carrière een extra impuls!

 

HOBP werkt samen met het ministerie van SZW in de nieuwe Stap-budget regeling. Deze geheel nieuwe regeling, STAP, geeft jou de kans om op kosten van de overheid een jaar lang te mogen leren.

 

Stapwijz® | Jouw STAP-budget subsidie regeling.

HOBP is als NRTO en CRKBO gecertificeerde opleider door de overheid uitgekozen om mensen te ondersteunen bij hun positie op de arbeidsmarkt. Wij doen dit op dit moment al succesvol voor zo'n 25.000 gebruikers via het "Nederland Leert Door" programma. Met een groot aanbod aan arbeidsmarkt gerelateerde opleidingen, gecombineerd met een persoonlijk advies bieden we jou de sleutel voor een succesvolle, persoonlijke groei. Een groei die jouw positie op de arbeidsmarkt structureel verbetert en je daarom meer kansen geeft. 

 

Het Programma

Het "Stapwijz®" subsidie programma omvat een groot aantal specifieke opleidingen en trainingen, een aantal scans zoals een unieke talenten en ambitiescan, een DISC persoonlijkheidsscan en een DIX duurzaamheidsscan, persoonlijke begeleiding en advisering via live online colleges en een jaar lang onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal in de leerbibliotheek met ruim 800 online trainingen, audioboeken, kranten (o.a. het AD | de Volkskrant | het Parool en Trouw).

 

  • 200 opleidingstrajecten ter versterking van jouw positie op de arbeidsmarkt
  • 3 unieke persoonlijke scans 
  • Persoonlijke begeleiding via live online colleges
  • 1 jaar onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal met 800 online trainingen, audioboeken en meer.


Vanuit een van onze professionele scans ga je ontdekken wat je ècht leuk vindt en waar je ambitie en talenten liggen. Vervolgens heb je alle mogelijkheden om je verder op deze (beroeps) terreinen te gaan ontwikkelen. Je kunt daarbij kiezen uit wel meer dan 200 richtingen. In het "Stapwijz®" programma krijg je via live leren sessies persoonlijke ondersteuning van professionals. Het hele traject is zoals gezegd volledig gesubsidieerd. 

 

Wanneer?
Het Stapwijz® programma gaat vanaf 1 maart 2022 van start. Je kunt vooraf al een keuze maken voor een opleidingsprogramma dat je zou willen gaan volgen. Elk opleidingsprogramma start met een van de scans en een persoonlijk rapport met advies hoe je de opleiding het best kunt gaan volgen. 

 

Inmiddels is het volledig nieuwe Stapwijz® portal live. Je vindt daar alle opleidingen die we gaan aanbieden en je kunt je al vast voorbereiden op dat wat jij wil gaan leren. 

 

Vragen?

Heb je vragen over de Stap subsidie regeling dan vind je via onderstaande link meer actuele informatie. Gelijk aanmelden kan uiteraard ook 

 

Meer informatie vind je op:  hobp.nl/over-ons/stap-budget 
Aanmelden? > Houd mij op de hoogte

 

 

Stapwijz® | 2021

  • Persoonlijke Effectiviteit