Terug

Stapwijz® | 100+ gratis leertrajecten

13 april 2022 door Raymond Diemer

Stapwijz® - Geef je carrière een extra impuls!

 

HOBP werkt samen met het ministerie van SZW in de nieuwe Stap budget regeling. Deze geheel nieuwe regeling geeft jou de kans om op kosten van de overheid een jaar lang te mogen leren.

 

Stapwijz® | Jouw STAP budget subsidie regeling.

HOBP is als NRTO en CRKBO gecertificeerde opleider door de overheid uitgekozen om mensen te ondersteunen bij hun positie op de arbeidsmarkt. Wij doen dit op dit moment al succesvol voor zo'n 25.000 gebruikers via het "Nederland Leert Door" programma. Met een groot aanbod aan arbeidsmarkt gerelateerde opleidingen, gecombineerd met een persoonlijk advies bieden we jou de sleutel voor een succesvolle, persoonlijke groei. Een groei die jouw positie op de arbeidsmarkt structureel verbetert en je daarom meer kansen geeft. 

 

100+ gratis leertrajecten

Het "Stapwijz®" programma omvat 100+ STAP leertrajecten, een aantal scans zoals een unieke talenten en ambitiescan, een DISC persoonlijkheidsscan en een DIX duurzaamheidsscan, persoonlijke begeleiding en advisering via live online colleges en een jaar lang onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal in de leerbibliotheek met ruim 800 online trainingen, audioboeken, kranten (o.a. het AD | de Volkskrant | het Parool en Trouw).

 

  • 100+ STAP leertrajecten ter versterking van jouw positie op de arbeidsmarkt
  • Praktijk gericht door compacte (huiswerk)opdrachten en persoonlijke feedback
  • 3 unieke scans met persoonlijke advies
  • Direct contact met opleiders en medecursisten via live online colleges
  • 1 jaar onbeperkt toegang tot de leerblibliotheek met 800+ aanvullende cursussen, audioboeken, ebooks en meer.


Vanuit een van onze professionele scans ga je ontdekken wat je ècht leuk vindt en waar je ambitie en talenten liggen. Vervolgens heb je alle mogelijkheden om je verder op deze (beroeps) terreinen te gaan ontwikkelen. Je kunt daarbij kiezen uit wel meer dan 200 richtingen. In het "Stapwijz®" programma krijg je via live leren sessies persoonlijke ondersteuning van professionals. Het hele traject is zoals gezegd volledig gesubsidieerd. 

 

Wanneer?
Het Stapwijz® programma gaat vanaf 1 maart 2022 van start. Het eerstvolgende moment waarop je je kunt aanmelden is 2 mei 2022 10.00 uur. Je kunt vooraf al wel een keuze maken voor een opleidingsprogramma dat je zou willen gaan volgen en hier een vooraanbmelding voor doen. Elk opleidingsprogramma start met een van de scans en een persoonlijk rapport met advies hoe je de opleiding het best kunt gaan volgen. Meer informatie over het (voor)aanmelden vind je hier. 

 

Het aanbod

Stapwijz® heeft ruim 100 unieke leertrajecten samengesteld die je allemaal helpen om succesvol en duurzaam inzetbaar te weorden en blijven op de arbeidsmarkt. Je vindt hier alle opleidingen die we gaan aanbieden. Zo kun je je al vast voorbereiden op dat wat jij wil gaan leren. 

 

Vragen?

Heb je vragen over de Stap subsidie regeling dan vind je via onderstaande link meer actuele informatie. Gelijk aanmelden kan uiteraard ook. Wil je liever bellen of mailen? Klantenservice@hobp.nl | 076 2301305

 

Meer informatie over Stapwijz®
 

Aanmelden om gratis te gaan leren via de STAP budget regeling

 

 

HOBP | Zakelijk leren | 2022

  • Persoonlijke Effectiviteit