Terug

Heeft jouw organisatie al een leeromgeving? Geen probleem!

15 september 2023 door Amy Diemer

Wist je dat HOBP speciale leerbundels aanbied voor jouw LMS of leeromgeving? 

Een leerbundel is een uniek en zorgvuldig samengesteld pakket aan leeritems over een specifiek thema. De bundels bestaan uit de beste selectie leeritems uit het HOBP-aanbod en bevatten e-learnings, audioboeken, e-boeken en scans of een combinatie hiervan.

We hebben een breed scala aan thema's ontwikkeld, van communicatieve vaardigheden en Security Awareness, tot klantgerichtheid, projectmanagement en Microsoft Office. Ook hebben we bundels gericht op persoonlijke groei, leiderschap, coaching en leidinggeven voor managementfuncties, de wereld van Adobe en vitaliteit. Zit jouw gewenste thema er niet bij of wil je een mix van thema’s? Geen probleem! Je kunt ook eigen bundels samenstellen met de leeritems die het beste bij jouw organisatie passen.

De bundels zijn direct via je LMS beschikbaar. Heeft jouw organisatie nog geen eigen online academie of LMS? HOBP biedt naast de leerbundels ook academies op maat, inclusief L&D dashboards die je vervolgens naar wens kunt vullen met jouw ideale leeritems.

Zeg 'ja' tegen de toekomst van leren! Neem vandaag nog contact met ons op of vraag je LMS-leverancier naar de mogelijkheden. Laat je verrassen door hoe leuk en eenvoudig leren kan zijn met de leerbundels van HOBP. We kunnen niet wachten om je te helpen op jouw leerreis!

  • Persoonlijke Effectiviteit
Amy Diemer
sales- en marketingmanager

Marketing en Sales Manager