Terug

HOBP X Breda Startup

24 september 2023 door Amy Diemer

Blijf jezelf als ambitieuze ondernemer een leven lang ontwikkelen. HOBP en Breda Startup bieden jou daarvoor een unieke mogelijkheid. De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Dat biedt kansen voor iedereen die bij blijft. HOBP stimuleert daarom ondernemers en hun teams om zich altijd persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Met de “Startup Academy” van Breda Startup en HOBP kun jij als ondernemer en lid van Breda Startup 24/7 online leren van tientallen specialisten. De academie biedt een groot aanbod van 1200+ online trainingen, audioboeken, webinars, leerlijnen en assessments. Alle leeritems zijn gericht op jouw persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling.

Samen met Breda Startup gaan we gezamenlijk de uitdaging aan om alle partners te helpen beter voorbereid te zijn op alle kansrijke veranderingen binnen hun ondernemerschap. Met de “Startup Academy” zijn we er van overtuigd bij te dragen aan de ontwikkeling van ondernemers en hun organisaties. 

Je ontdekt de academie hier: https://bredastartup.leert.nl/

Ben je opzoek naar een eigen academie voor bijvoorbeeld je partners, klanten of medewerkers? HOBP biedt op maat gemaakte academies, volledig ingericht op jouw behoeften en in jouw eigen look & feel. Neem contact op met ad@hobp.nl voor meer informatie.

Je lees het volledige artikel van Breda Startup hier: https://bredastartup.nl/breda-startup-meets-hobp-online-leren-voor-organisaties/

  • Persoonlijke Effectiviteit
Amy Diemer
sales- en marketingmanager

Marketing en Sales Manager