<strong>GroeiVerder&reg;</strong>-programma | De beste stap in je loopbaan!&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;

GroeiVerder®-programma | De beste stap in je loopbaan!                                   

HOBP GroeiVerder® programma | De beste stap in je loopbaan!!

Speciaal voor onze selectie intensieve, op de arbeidsmarkt gerichte vaardigheidstrainingen (16 uur+) is er een uniek aanvullend ondersteuningsprogramma: Groeiverder®. Het  programma biedt o.a. aanvullend lesmateriaal, webinars, groepsdiscussies (Clubhouse) en individuele ondersteuning. Op deze manier haal je het optimale rendement uit de training en ben je volledig voorbereid op de volgende fase van je carrière.

Groeiverder® is de ideale boost voor je loopbaanontwikkeling. 

Naast direct toegang tot de geselecteerde online training biedt het programma: 

  • Een jaar lang toegang tot alle overige 900+ online trainingen.
  • Additioneel lesmateriaal in de vorm van een jaar toegang tot "Live Leren" sessies. Onze docenten en opleiders geven live les via webinars, Zoom en Clubhouse. Je kunt tijdens deze interactieve sessies vragen stellen en discussies aangaan met de opleider en medestudenten. 
  • Een professionele DISC scan met rapportage incl. advies door een van onze coaches.

Persoonlijke begeleiding is de sleutel naar jouw succes!
In het HOBP GroeiVerder®-programma helpen persoonlijke coaches je om grip te krijgen op jouw situatie. Via ons intake formulier en de bijbehorende SCAN maken we een inventarisatie waar jouw specieke behoeften en wensen liggen Op basis daarvan gaan we je gericht ondersteunen met daarbij horende relevante cursussen die je verder op weg helpen bij de volgende stap in een succesvolle carrière.

Kosten
Het GroeiVerder® programma wordt aangeboden voor € 695,- incl. btw. 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het onderstaande aanmeldingsformulier. We nemen dan direct contact met je op om het programma te starten. 

Direct aanmelden