<strong>&nbsp;GroeiVerder&reg;-Programma&nbsp;&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;</strong>Hoe blijf jij duurzaam inzetbaar?

 GroeiVerder®-Programma                                      Hoe blijf jij duurzaam inzetbaar?

Het HOBP GroeiVerder®-programma helpt je met de volgende stap in je loopbaan!
Alleen met nieuwe kennis, vaardigheden en kansen blijf je in beweging en kom je verder. Zo word en blijf je duurzaam inzetbaar.

Alles voor je loopbaanontwikkeling in één pakket.

  • Een jaar lang toegang tot alle 900+ online trainingen zoals Microsoft Word & Excel, Boekhouden, Leidinggeven en nog veel meer. 
  • Additioneel lesmateriaal in de vorm van een jaar toegang tot "Live Leren" sessies. Onze docenten en opleiders geven live les via webinars, Zoom en Clubhouse. Je kunt tijdens deze interactieve sessies vragen stellen en discussies aangaan met de opleider en medestudenten. We behandelen diverse populaire thema's.
  • Een professionele talenten & ambitiescan met rapportage incl. persoonlijk advies door een van onze coaches.
  • 3 uur persoonlijke begeleiding door een van onze coaches.

Persoonlijke begeleiding is de sleutel naar jouw succes!
In het HOBP GroeiVerder®-programma helpen persoonlijke coaches je om grip te krijgen op jouw situatie. Via ons intake formulier maken we een inventarisatie waar jouw specieke behoeften en wensen liggen Op basis daarvan gaan we je gericht ondersteunen met daarbij horende relevante cursussen die je verder op weg helpen bij de volgende stap in een succesvolle carrière. De toegang tot deze voor jou specifieke cursussen is in de prijs inbegrepen.

Kosten
Het GroeiVerder® programma wordt aangeboden voor € 990,- incl. btw. 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het onderstaande aanmeldingsformulier. We nemen dan direct contact met je op om het programma te starten. 

Direct aanmelden

Bereid jezelf voor op de volgende stap in je loopbaan!
Wil je wat anders, maar weet je niet goed wat bij je past? Of zit je te denken aan een carrière impuls? Bekijk dan samen met een gecertificeerde coach hoe je jouw doelen kan bereiken.

Weet jij wie je bent?
De basis voor werkgeluk is jezelf kennen. We starten het traject daarom altijd met een intake formulier waarop je jouw specifieke interessegebieden kunt aangeven. Op basis van jouw behoeften en wensen gaan we vervolgens de beste coach selecteren om jou veder te ondersteunen. Een belangrijk onderdeel in het GroeiVerder® pakket is onze DISC persoonlijkheidstest. De DISC helpt je bij het in kaart brengen van jouw drijfveren en gedragsstijlen. Zo schetst je een professioneel beeld van jouw persoonlijkheid. Dit beeld geeft je verdere handvatten om goede keuzes te maken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ook het persoonlijk advies van je coach draagt hier aan bij.

Persoonlijke begeleiding is de sleutel naar jouw succes.
Het Groeiverder® programma is een unieke combinatie van online leren en persoonlijke aandacht. Onze coaches helpen jou graag maar je moet het wel zelf doen.

Direct aanmelden