<strong>GroeiVerder&reg;</strong>-programma | De beste stap in je loopbaan!&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;

GroeiVerder®-programma | De beste stap in je loopbaan!                                   

HOBP GroeiVerder®-programma | De beste stap in je loopbaan!!

Speciaal voor onze selectie intensieve, op de arbeidsmarkt gerichte vaardigheidstrainingen (16 uur+) is er een uniek aanvullend ondersteuningsprogramma: Groeiverder®. Het  programma biedt o.a. aanvullend lesmateriaal, webinars, groepsdiscussies (Clubhouse) en individuele ondersteuning. Op deze manier haal je het optimale rendement uit de training en ben je volledig voorbereid op de volgende fase van je carrière.

Groeiverder® is de ideale boost voor je loopbaanontwikkeling. 

Naast direct toegang tot de geselecteerde online training biedt het programma: 

  • Een jaar lang toegang tot alle overige 900+ online trainingen.
  • Additioneel lesmateriaal in de vorm van een jaar toegang tot "Live Leren" sessies. Onze docenten en opleiders geven live les via webinars, Zoom en Clubhouse. Je kunt tijdens deze interactieve sessies vragen stellen en discussies aangaan met de opleider en medestudenten. 
  • Een professionele DISC scan met rapportage incl. advies door een van onze coaches.
  • Persoonlijke begeleiding door een van onze coaches. 

Persoonlijke begeleiding is de sleutel naar jouw succes!
In het HOBP GroeiVerder®-programma helpen persoonlijke coaches je om grip te krijgen op jouw situatie. Via ons intake formulier maken we een inventarisatie waar jouw specieke behoeften en wensen liggen Op basis daarvan gaan we je gericht ondersteunen met daarbij horende relevante cursussen die je verder op weg helpen bij de volgende stap in een succesvolle carrière.

Kosten
Het GroeiVerder® programma wordt aangeboden voor € 995,- incl. btw. 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het onderstaande aanmeldingsformulier. We nemen dan direct contact met je op om het programma te starten. 

Direct aanmelden

 

Bereid jezelf voor op de volgende stap in je loopbaan!
Wil je wat anders, maar weet je niet goed wat bij je past? Of zit je te denken aan een carrière impuls? Bekijk dan samen met een gecertificeerde coach hoe je jouw doelen kan bereiken.

Weet jij wie je bent?
De basis voor werkgeluk is jezelf kennen. We starten het traject daarom altijd met een intake formulier waarop je jouw specifieke interessegebieden kunt aangeven. Op basis van jouw behoeften en wensen gaan we vervolgens de beste coach selecteren om jou veder te ondersteunen. Een belangrijk onderdeel in het GroeiVerder® pakket is onze DISC persoonlijkheidstest. De DISC helpt je bij het in kaart brengen van jouw drijfveren en gedragsstijlen. Het schetst een professioneel beeld van jouw persoonlijkheid. Dit beeld geeft je verdere handvatten om goede keuzes te maken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ook het persoonlijk advies van je coach draagt hier aan bij.

Persoonlijke begeleiding is de sleutel naar jouw succes.
Het Groeiverder® programma is een unieke combinatie van online leren en persoonlijke aandacht. Onze coaches helpen jou graag maar je moet het wel zelf doen.