<strong>HOBP</strong> | Leren en werken

HOBP | Leren en werken

" HOBP biedt bedrijven en haar medewerkers een eigen leeromgeving met 600 online trainingen, actuele webinars en persoonlijkheidstesten "

  • 607     Leerobjecten
  • 2934   Uitgegeven certificaten
  • 18       Nederlandse topopleiders

Missie

Werknemers van bedrijven helpen de regie te nemen over hun eigen loopbaanontwikkeling. Waar dat kan zelfstandig, waar noodzakelijk met hulp van de organisatie. Een leven lang leren, met HOBP is geen utopie maar werkelijkheid.

Wat is HOBP?

HOBP is een online leeromgeving met 600 opleidingen, webinars, leerlijnen en assessments. De leeromgeving wordt geheel aangepast aan de huisstijl van uw organisatie. Onze leerobjecten worden aangeboden door 18 Nederlandse topopleiders.  Via een “Spotify” achtig model kunnen uw medewerkers onbeperkt gebruik maken van alle leerobjecten. Uw medewerkers kunnen eigen leerroutes aanmaken, doelen stellen en deze monitoren. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid. Uniek is dat u in uw leeromgeving onbeperkt “eigen” leerobjecten kunt toevoegen.  U heeft dus de regie over het hele leeraanbod.

Wie is HOBP?

HOBP is een Nederlands initiatief om samen met topopleiders online leren mogelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek. De directie bestaat uit Ron Rombouts ( HR specialist ), Olav van Doorn ( Communicatie- en E-learning specialist) en Raymond Diemer ( Arbeidsmarktspecialist ).

Hoe werkt HOBP?

Na overeenstemming wordt voor u een eigen bedrijfs-leeromgeving aangemaakt. Al het aanbod is dan direct en onbeperkt toegankelijk. De door u geselecteerde medewerkers ontvangen een persoonlijk uitnodiging met uitleg en tips over het gebruik van uw leeromgeving. Zij kunnen daarna direct starten met het volgen van alle trainingen, webinars en assessments. Samen met verantwoordelijke functionarissen in uw organisatie bepalen welke management-rapportages en specifieke leertrajecten moeten worden aangemaakt en of er bijvoorbeeld “eigen” content moet worden toegevoegd. Het hele traject neemt normaliter maximaal een week in beslag.

Waarom HOBP voor uw organisatie?

HOBP stelt u als werkgever in staat de verantwoordelijkheid voor carrière en ontwikkeling een gedeelde verantwoordelijkheid te maken van u en uw medewerkers. Daarmee stimuleert u de mobiliteit en vitaliteit van uw medewerkers en uw organisatie. Het resultaat? Meer initiatief bij uw medewerkers en meer verantwoordelijkheid om zichzelf gedurende de loopbaan te blijven ontwikkelen.

HOBP doet meer

Naast het faciliteren en stimuleren van persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers biedt HOBP meer om uw organisatie vitaal te houden. In de HOBP profielomgeving worden al uw medewerkers voor elkaar zichtbaar. Met HOBP koppelt u vraag en aanbod op de interne arbeidsmarkt efficiënt aan elkaar. Indien gewenst biedt HOBP u ook een snelle en veilige toegang tot uw eigen online kennisbank. Al deze extra modules kunt u los inzetten. 

Partner worden?

HOBP werkt samen met een groot aantal toonaangevende kennis- en opleidingsinstituten. Heeft uw organisatie online trainingen, opleidingen of andere relevante leercontent en bent u van mening dat deze uitstekend zouden passen in ons totale aanbod neem dan contact met ons op.

 

HOBP | 2019

<strong>HOBP</strong> | Leren en werken