<strong>Over Hobp</strong>

Over Hobp

Hobp draagt bij aan het welzijn van je medewerkers. Zodat ze gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk blijven. Zo investeer je in de toekomst van je organisatie!


Dit is Hobp

Hobp is een organisatie die duurzame inzetbaarheid binnen bedrijven stimuleert met een uniek Duurzaamheidsplatform vol gerichte aan online leermiddelen. Onze kwaliteit staat voorop. Samen met onze partners TNO en NPDI garanderen wij een kwalitatieve en praktische aanpak voor duurzame groei en ontwikkeling.

De directie van Hobp bestaat uit Ron Rombouts (HR en O&O specialist) en Raymond Diemer (Arbeidsmarkt- en E-Learningspecialist). Samen met inmiddels 15 gepassioneerde medewerkers zijn we dagelijks bezig om medewerkers én organisaties duurzaam te helpen groeien. 

Contactgegevens

Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur via het telefoonnummer: 076-2301305 of via de mail: klantenservice@hobp.nl.
Ons bezoekadres is: Liesboslaan 57, 4813 EB, Breda.

Onze missie

Onze missie is om bij te dragen aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers binnen bedrijven. Duurzaam inzetbare medewerkers vormen de kern van succesvolle en wendbare organisaties, want echte groei komt van binnenuit. Als jouw medewerkers groeien, dan groeit jouw bedrijf met ze mee! 

Focus op duurzame inzetbaarheid houdt medewerkers gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk (Sociaal-Economische Raad). Zo investeer je in de toekomst van je organisatie. Een gerichte aanpak van duurzame inzetbaarheid resulteert tevens in een positief imago, verhoogde productiviteit, talentbehoud, innovatie- en concurrentievermogen en kostenbesparingen voor jouw organisatie.

Hoe wij medewerkers en organisaties helpen

Hobp biedt een duurzaamheidsplatform dat medewerkers toegang geeft tot 600+ online tools gericht op persoonlijk welzijn, motivatie en werkgeluk. Op het platform bieden we een gerichte aanpak voor iedere individuele medewerker om te meten wat hun huidige situatie is en waar hun behoeften liggen en vervolgens per medewerker bijbehorende tools te faciliteren. Zo maken we maximale impact. Het platform richt zich op de vijf kernelementen van duurzame inzetbaarheid: persoonlijk leiderschap, vitaliteit & gezondheid, werkplezier, werk-privébalans en kennis en vaardigheden.

Onze gerichte aanpak

  1. Hobp levert een duurzaamheidsplatform in de huisstijl van jouw organisatie waarmee medewerkers gemakkelijk en efficiënt aan de slag kunnen én leidinggevenden over de benodigde dashboards en rapportages beschikken.*
     
  2. Op de startpagina van de medewerkers staat de Duurzame Inzetbaarheidsscan van TNO klaar. Deze test brengt het welzijn van de individuele medewerker in kaart aan de hand van een 50-tal vragen over hun gezondheid, motivatie, werk-privé balans, werkgeluk, inzetbaarheid en kennis en vaardigheden. De test en het daaruit voortkomende rapport zijn strikt privé en alleen voor de individuele medewerker in te zien. De uitkomsten wordt met niemand gedeeld, ook niet met de leidinggevende. De test kan daarom naar volledige waarheid ingevuld worden. 
  3. Op basis van de uitkomsten van de test krijgt iedere individuele medewerker op de startpagina gerichte online tools aanbevolen (cursussen, luisterboeken, e-boeken en.of mediaitems) die aansluiten op hun situatie en behoeften. Het doel? Elke medewerker persoonlijk helpen met hun duurzame inzetbaarheid en persoonlijke groei. 

  4. Naast de gerichte aanbevelingen krijgen medewerkers onbeperkt toegang tot de volledige bibliotheek met 600+ cursussen, luisterboeken, e-boeken, andere testen en media die we op het platform faciliteren. Zo is er voor ieder wat wils. 

  5. Tot slot meten we periodiek de productiviteitsverbetering en financiële impact van duurzame inzetbaarheid in je organisatie met de rekentool (KoBaDi) van TNO en NPDI. De resultaten van deze meting worden gepresenteerd inclusief benchmark.

Vrij leren of losse leermodules kan ook!

Ook als je medewerkers vrij wil laten leren of losse leermodules wenst over een specifiek thema, dan ben je bij Hobp aan het juiste adres. Onze leermiddelen zijn gemakkelijk te koppelen aan je bestaande LMS/LXP of eigen Hobp-platform in jouw huisstijl. Ontdek bijvoorbeeld onze modules over: Communicatieve vaardigheden, Microsoft, Klantgerichtheid of Veiligheid in je organisatie.

Benieuwd naar de prijzen van onze modules? Download dan vrijblijvend onze brochure of neem direct contact met ons op via: ad@hobp.nl

Bestaand LMS of eigen Hobp-platform

Organisaties kunnen kiezen hoe zij het leeraanbod toegankelijk willen maken voor hun medewerkers. Allereerst kan dit via een eigen Hobp-omgeving: een academie die we inrichten in de huisstijl van de organisatie. Ook kunnen we het aanbod van Hobp koppelen aan je bestaande LMS (Learning Managementsysteem)


Team Hobp

<strong>Over Hobp</strong>