<strong>STAPWIJZ&reg; | </strong>De <strong>STAP</strong> budget regeling van HOBP&nbsp;

STAPWIJZ® | De STAP budget regeling van HOBP 

Wat is Stapwijz®?

Stapwijz® is een online leerplatform met een groot aanbod aan online cursussen. Speciaal voor de STAP budget regeling zijn kundige leertrajecten samengesteld, zodat je het maximale uit het budget kan halen dat je overheid jou geeft! Een aanvraag voor de STAP-subsidie is altijd gebaseerd op 1 leertraject dat je kiest via Stapwijz®.

Maar dat is niet het enige! Naast deze 1e leerlijn die je volgt, krijg je bij Stapwijz® een jaar lang toegang tot de volledige online leerbibliotheek met honderden extra leermiddelen die kostenloos, een jaar lang mag volgen wanneer je maar wilt. 

Met Stapwijz® krijg je alle mogelijkheden en tools om jezelf (beter) te leren kennen en ontwikkelen. Samen met een studie- en/of opleidingscoach ga je direct aan de slag. De basis vormt een 360 graden talenten- en ambitiescan. Aan de hand van deze scan ga je samen met je opleidingscoach een uniek traject in dat je klaar stoomt om veranderingen op de arbeidsmarkt succesvol te aan te kunnen. Het hele STAP budget programma heeft een waarde van €990,-- en is 100% gesubsidieerd door de overheid. Ieder STAP leertraject omvat naast een of meerdere hoofdtrainingen een unieke talenten en ambitiescan, persoonlijke begeleiding en toegang tot live online colleges. Daarnaast krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal met ruim 800 andere (korte) online cursussen, audioboeken, kranten (o.a. het AD | de Volkskrant | het Parool en Trouw) en E-books.

Let wel op dat een aanvraag voor de STAP budget regeling altijd is gebaseerd op 1 STAP leertraject die je kiest via Stapwijz®. 

Schrijf je hier in dan houden we je op de hoogte!

 

Het Stapwijz® programma

Het "Stapwijz®" programma omvat 100+ specifieke leerlijnen die allemaal bestaan uit online cursus materiaal, bij het thema passende scans, praktische opdrachten met persoonlijke feedback, live online colleges en tot slot een jaar lang onbeperkt toegang tot onze unieke leerbibliotheek met ruim 1000 online aanvullend lesmateriaal, audioboeken, ebooks, en meer.

  • 100 STAP leerlijnen 
  • 360 graden Talenten en ambitiescan, TNO DIX duurzaamheidsscan, DISC 
  • Op de praktijk gerichte opdrachten met persoonlijke feedback
  • Direct contact met docenten en medecursisten via onze live online colleges 
  • 1 jaar onbeperkt toegang tot de hele leerbibliotheek met aanvullend lesmateriaal 

 

Hoe werkt het?

Het Stapwijz® programma gaat vanaf 1 maart 2022 van start. Het eerstvolgende tijdvak waarin je je kunt aanmelden start op 2 mei 2022 10.00 uur Je kunt vooraf al een voor-aanmelding doen. Zo vergroot je je kans op deelname aangezien er per tijdvak slechts 32.000 plaatsen zijn. In elk opleidingsprogramma zitten automatisch alle bovengenoemde onderdelen zoals de scan, persoonlijk advies, een jaartoegang tot de hele leerbibliotheek en de live colleges.

Hier lees je meer informatie over het aanmelden voor de STAP budget regeling op Stapwijz®

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe ontwikkelingen en wil je relevant blijven of worden op de arbeidsmarkt? Meld je dan gratis aan. 

 

Stapwijz® | Een initiatief van HOBP | Zakelijk leren

Stapwijz® is een initiatief van HOBP | Zakelijk leren. HOBP is als NRTO en CRKBO gecertificeerde opleider door de overheid uitgekozen om mensen te ondersteunen bij hun positie op de arbeidsmarkt. Wij doen dit op dit moment al succesvol voor zo'n 25000 gebruikers via het Nederland Leert Door programma. Het grote aanbod aan arbeidsmarkt gerelateerde opleidingen, gecombineerd met een persoonlijk advies is onze sleutel voor jouw succesvolle, persoonlijke groei. Een groei die jouw positie op de arbeidsmarkt structureel verbetert en je daarom meer kansen geeft. 

 

HOBP | Stapwijz® | 2022