<strong>STAPWIJZ&reg; | </strong>Blijf je leven lang leren!

STAPWIJZ® | Blijf je leven lang leren!

Stapwijz® | Blijf je leven lang leren!

 

"Haal het beste uit jezelf naar boven"

 

Heb jij het vermogen om relevant te worden of te blijven op de arbeidsmarkt? Vaardigheden en competenties ontwikkelen door te leren is juist nu voor elke functie van belang. De nieuwe STAP subsidie regeling helpt je daarbij. De regeling is de ultieme mogelijkheid om jezelf je leven lang te ontwikkelen. Iedereen die op een of andere manier verbonden is met de Nederlandse arbeidsmarkt heeft vanaf 1 maart 2022 de mogelijkheid om een persoonlijk leerbudget van €1000 in te zetten om zichzelf verder te ontwikkelen. 

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf deze datum een zogenaamd STAP-budget gebruiken voor scholing en ontwikkeling. Je kunt de subsidie gebruiken om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken. De subsidie heet zoals gezegd STAP. Dit staat voor Stimulans ArbeidsmarktPositie. Met het STAP-budget  wil de overheid mensen helpen om zich te ontwikkelen tijdens hun loopbaan. Werknemers hebben zo meer kansen om hun baan te houden. Werkzoekenden om een nieuwe baan te vinden. Vanaf 1 maart 2022 kunnen werkenden en werkzoekenden bij UWV het STAP-budget aanvragen. Dit kan per persoon 1 keer per jaar. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt het bedrag betaald aan de opleider. 

 

Stapwijz® | Jouw STAP-budget regeling.

HOBP is als NRTO en CRKBO gecertificeerde opleider door de overheid uitgekozen om mensen te ondersteunen bij hun positie op de arbeidsmarkt. Wij doen dit op dit moment al succesvol voor zo'n 25000 gebruikers via het Nederland Leert Door programma. Het grote aanbod aan arbeidsmarkt gerelateerde opleidingen, gecombineerd met een persoonlijk advies is onze sleutel voor jouw succesvolle, persoonlijke groei. Een groei die jouw positie op de arbeidsmarkt structureel verbetert en je daarom meer kansen geeft. 

Het "Stapwijz®" programma omvat een groot aantal specifieke opleidingen en trainingen, een unieke talenten en ambitiescan, persoonlijke begeleiding en een jaar lang onbeperkt toegang tot ruim 800 online trainingen, audioboeken, kranten (o.a. het AD | de Volkskrant | het Parool en Trouw) en live online colleges.

  • 200 opleidingstrajecten
  • 3 professionele scans zoals de DIX, de DISC en onze unieke 360graden Ambitiescan.
  • Persoonlijk advies en begeleiding via live online colleges 
  • 1 jaar onbeperkt toegang tot de hele bibliotheek met aanvullend lesmateriaal zoals 800 online trainingen, audioboeken en kranten.

HOBP werkt samen met een groot aantal toonaangevende experts in diverse vakgebieden. Denk daarbij aan digitale vaardigheden, 21e vaardigheden en een groot aantal persoonlijke ontwikkelingsgebieden. 

 

Hoe werkt het?

Het Stapwijz® programma gaat vanaf 1 maart 2022 van start. Je kunt vooraf op stapwijz.nl een keuze maken voor een opleidingsprogramma dat je zou willen gaan volgen. Elk opleidingsprogramma start met een van onze scans. Je ontvangt na het invullen van de scan een rapport met een persoonlijkadvies hoe je de gekozen opleiding het beste kunt gaan volgen. Zo helpen we je zo veel mogelijk profijt te trekken uit je inspanningen. Tijdens je opleiding krijg je persoonlijke ondersteuning via live colleges en heb je tevens een jaar lang toegang tot de hele leerbibliotheek met honderden aanvullende cursussen, audioboeken en meer. 

Wil je je al oriënteren op alle trainingen en opleidingen of heb je vragen over de regeling kijk dan direct op stapwijz.nl  

Wil je op de hoogte gehouden worden meld je dan nu aan op het > Aanmelden 

 

HOBP | Stapwijz® | 2021