Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van John Schapendonk

John Schapendonk

Performance Coach

Personalia

Telefoon
0621511471
Mail
info@stabreda.nl
Woonplaats
Breda

Portfolio

Skills, Digitale vaardigheden

  • Linkedin
  • MS Excel
  • MS Powerpoint
  • MS Word
  • Wordpress
  • Adobe Photoshop

Skills, Soft skills

Rijbewijs en talenkennis

Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Hallo. Ik ben John Schapendonk, geboren in Waalwijk en alweer 20 jaar wonend in Breda. Voordat ik in Breda kwam wonen, heb ik wel eerst heel Nederland doorkruist. Ik hou nou eenmaal van nieuw en anders. Ik woon samen met mijn partner Karin en heb een zoon van 34.

Mijn hart ligt bij het ontwikkelen, creëren en optimaliseren van wat er voor jou toe doet in je werk. Eruit halen wat erin zit. Ambities en gedrag op zo’n manier met elkaar verbinden, dat je trots kunt zijn op het resultaat dat je daarmee bereikt. Met lef en liefde coach en ondersteun ik je daarbij. Ik maak daarbij gebruik van actieve, creatieve werkvormen, mijn intuïtie en mijn jarenlange ervaring in het trainen en coachen van een grote verscheidenheid aan professionals.
Spelen zit mij in het bloed en heeft een toegevoegde waarde in de coaching. Dit betekent, dat ik je op een natuurlijke wijze spiegel op de impact van je gedrag.

Deelnemers / coachees ervaren mij als betrokken, integer en persoonsgericht.

Hier ben ik écht goed in

Ik werk resultaatgericht. De woorden ‘focus’ en ‘gedrag’ staan daarin centraal. Ik mijn werk heb ik mij tot nu toe o.a. laten inspireren door Robert Fritz (structural & organisational consulting), Paul de Blot (hoogleraar Nyenrode Business & Spiritualiteit), John Whitmore (succesvol coachen), COCD (Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken) en vele anderen.

Veel van de door mij opgedane kennis en inzichten, heb ik samengebracht in mijn boek ‘Dan heb je succes!’. Een boek dat gaat over het creëren van focus in werk en leven. Bedoeld voor het vergroten van zelfkennis en het succesvol behalen van gestelde doelen, op zowel zakelijk als persoonlijk gebied.
Het is een soort reisgids, waarin de elementen: focus, passie, discipline en geweten worden toegelicht en uitgewerkt.
In mijn coachings maak ik bij voorkeur gebruik van het door mij ontwikkelde concept van Performance Coaching.

Wat breng ik mee?

Werkervaring

Na een lange carrière in het onderwijs en de theaterwereld, heb ik de overstap gemaakt naar het vak van trainer en coach. De eerste 10 jaren in loondienst bij verschillende organisaties in België en Nederland. De laatste 10 jaar vanuit mijn eigen bedrijf StaBreda. In al die jaren heb ik bij een groot aantal bedrijven en organisaties in de keuken mogen kijken en mijn bijdrage mogen leveren.
Ik kan ervan genieten, wanneer deelnemers in mijn trainingen of coach sessies concrete resultaten boeken in hun professionele ontwikkeling, hun wens werkelijkheid zien worden en daar trots op zijn.

Opleidingen

Sociale Academie.
Akademie voor Ekspressie en Kommunikatie.
Robert Fritz (Organisational&Structural Consulting).
Centre for Generative Leadership (Leadership programma / Thema Gecentreerde Interactie).
COCD (Beeld- en Creativiteitsdenken).
G.R. van Buuren (Beeldtaalcoaching).
Nyenrode Business University / Business & Spiritualiteit / Ondernemen vanuit je hart (Retraites en werkcolleges ).
Instituut voor Psychosynthese (Oriëntatie in Psychosynthese).

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Naast mijn werk hou ik van zingen, theater, lezen, reizen, sporten, de natuur en ben ik regelmatig op stap met mijn honden. Met een van de twee werk ik met schapen. Een niet alledaagse en leuke hobby.

Werkgebied

  • Breda 50km
Talentcard®