De Winstadviseur

De Winstadviseur

De nieuwe rol van boekhouders en accountants
​​​​​​Technologische ontwikkelingen nemen veel werk van boekhouders en accountants over. Wil je in de nabije toekomst relevant blijven blijven voor je klanten, dan moet je waarde toevoegen en werken aan de nieuwe invulling van jouw rol: wordt winstadviseur en en help ondernemers winst te maken.

De financiële sector ondergaat grote veranderingen. Cloud software, robotic accounting en andere ontwikkelingen nemen boekhouders, accountants en fiscalisten steeds meer werk uit handen. Wil je als financieel professional in de nabije toekomst relevant blijven voor jouw klanten, dan moet je waarde toevoegen die voorbij gaat aan het op orde brengen van de cijfers en werken aan een nieuwe invulling van jouw rol: word winstadviseur!

In dit boek biedt bestsellerauteur, spreker en toptrainer Femke Hogema je concrete methoden en technieken om winstadviseur te worden. Zij leert je hoe jij jouw klanten helpt een financieel gezond en winstgevend bedrijf op te bouwen. Ook leer je afscheid te nemen van het uurtje-factuurtjemodel, zodat jouw klanten je gaan betalen voor de waarde die je levert. 

- Een wake-upcall voor elke financieel professional van de toekomst.
- Een praktisch en toegankelijk boek voor boekhouders, accountants en andere financiële specialisten die voelen dat ze in actie moeten komen én graag willen weten hoe.
- Van de auteur van de bestseller Financiën voor zzp’ers (6e editie nu leverbaar - 12.000 exemplaren verkocht) en co-auteur van Profit First, Nederlandse editie.

Recencies:

“Femke komt met een soort van Hitchhiker’s Guide to the Galaxy voor accountants, waarin ze niet alleen in duidelijk taal beschrijft dat boekhouden de komende jaren volledig gedigitaliseerd en gerobotiseerd zal worden maar ze accountants ook gelijk handvatten geeft om een echte (winst)adviseur te worden.”
Fou-Khan Tsang - Voorzitter Raad van Bestuur Alfa Accountants

“Als er één vak is in het domein der kenniswerkers dat binnen 10 jaar gegarandeerd met uitsterven wordt bedreigd, is het wel het vak van boekhouder. Gelukkig is er nu dit boek. Over waar de echte toegevoegde waardes liggen die een boekhouder de klant kan bieden.”
Martijn Aslander - stand-upfilosoof, boardroom sparring partner en auteur

“Femke legt de vinger op de zere plek in de accountancybranche. Maar ze laat het daar niet bij: ze biedt ook concrete oplossingen.”
Michel Hamer - Directeur NOAB