Werken in een stand

Online cursus Werken in een stand

Met je organisatie of onderneming op een beurs staan, hoe doe je dat? In deze doeltreffende online cursus wordt kort en duidelijk uitgelegd wat je moet doen en laten om jouw bedrijf in de spotlights te zetten.

Deze korte maar krachtige online cursus helpt je werken in een stand en maakt deel uit van het thema marketing & sales.

Met je organisatie of onderneming op een beurs staan, hoe doe je dat? Misschien heb je er al ervaring mee, maar vraag je je af of er niet meer te halen is uit jouw presentatie. Kunnen dingen anders, beter wellicht? Waarom altijd zoveel stress op de dag van de beurs zelf? Hoe krijgen ervaren standhouders het voor elkaar om zoveel belangstelling te trekken? Dit zijn allemaal vragen waarop je in deze online training een helder en doeltreffend antwoord krijgt.

In de online cursus 'Werken in een stand' wordt kort en duidelijk uitgelegd wat je moet doen, en wat je moet laten. We geven aandacht aan de voorbereidingen, de financiën, de plaatsbepaling en inrichting van je stand, maar ook aan de slimste manieren om met beursbezoekers in gesprek te komen. Je leert belangrijke valkuilen te herkennen en te omzeilen, en goed na te denken over wat je precies wilt met gadgets en informatiemateriaal. Uiteindelijk zal deze training je helpen om met meer zelfvertrouwen en met minder stress jouw bedrijf in de spotlights te zetten...

Duur van de online cursus
De e-learning 'Werken in een stand' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor ondernemers, winkeliers, standhouders en ZZP'ers die hun onderneming krachtig willen neerzetten op een beurs. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Materialen en middelen inzetten, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen
De cursus 'Werken in een stand - Stappenplan en eye-openers voor iedereen die zich op een beurs presenteert' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Oefenopdrachten, Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak.

Toetsing
De online cursus 'Werken in een stand - Stappenplan en eye-openers voor iedereen die zich op een beurs presenteert' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!