How to answer the phone

Online cursus How to answer the phone

Adequaat in het Engels een klant telefonisch te woord staan, is een vak apart. Wat zijn de voornaamste vereisten en de meest voorkomende valkuilen? Deze korte praktische online cursus helpt je om met zelfvertrouwen de telefoon in het Engels aan te pakken. 

Steeds vaker ga je het beleven dat je klanten of andere zakelijke contacten uit het buitenland voor de telefoon krijgt. Voor taalvaardigheid in het Engels scoren we in ons land niet slecht, maar om adequaat in het Engels een klant telefonisch te woord te staan, is een vak apart. Deze online cursus helpt je om met meer zelfvertrouwen de telefoon in het Engels aan te pakken.

Doel van de cursus

De Engelstalige online cursus 'How to answer the phone' traint je in de onmisbare aspecten van Engelse communicatie om zo adequaat een klant in het Engels te woord te staan.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Jezelf voorstellen in het Engels
  • Werken met de woordenlijst ('Glossary') met de meest voorkomende Engelse termen en begrippen
  • Communiceren in het Engels aan de telefoon
  • Kennis van de valkuilen bij telefonische communicatie in het Engels
  • Met meer zelfvertrouwen in het Engels een zakelijk telefoongesprek voeren

Duur en studiebelasting

De e-learning 'How to answer the phone' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zakelijke telefoongesprekken in het Engels wil kunnen voeren.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Formuleren en rapporteren, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten.

Lesmaterialen

De cursus 'How to answer the phone' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Telefoonalfabet, Glossary met veelgebruikte zakelijke termen, Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak, Phonetic Alphabet.

Toetsing

De online cursus 'How to answer the phone' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!