Relatie docent-leerling met Ismail Aghzanay

Relatie docent-leerling met Ismail Aghzanay

In 15 minuten bijgepraat over de uitdagingen van dit moment

15 minuten HARD! Een korte en krachtige podcast serie van Karim Amghar.

Karim vraagt hierin onderwijsprofessionals, beleidsmakers, politici en sociologen in 15 minuten het hemd van het lijf over verschillende actuele onderwijsvraagstukken op zoek naar kennis en oplossingen. 

In deze aflevering staat de relatie docent-leerling centraal. Karim gaat in gesprek met Ismail Aghzanay.

Ismail Aghzanay is docent Engels en teamleider op het voortgezet onderwijs. Als leraar won hij de prijs voor Leraar van het Jaar R'dam 2018 en daaropvolgend werd hij gevraagd een TedTalk te verzorgen.

Karim Amghar is bekend van zijn boek Van Radicaal Naar Amicaal, het televisieprogramma Karim pakt zijn Kans voor de NTR en als panellid van het programma de Wereld Draait Door (DWDD) en het Lagerhuis.

Naast zijn schrijf- en televisiewerk, werkt Amghar als docent omgangskunde op een MBO in Rotterdam en voorheen ook als docent op een lerarenopleiding in Leiden. Amghar heeft zich gespecialiseerd in polarisatie, radicalisering, diversiteit en andere sociaal-maatschappelijke thema’s. In 2018 ontving hij de Compassieprijs voor het tegengaan van polarisatie en discriminatie in de Nederlandse samenleving.