Offerte maken

Online cursus Offerte maken

Hoe maak je precies een goede offerte? Aan welke eisen moet zo'n goede offerte voldoen? In deze online cursus leer je op een overzichtelijke manier wat er komt kijken bij het maken van een professionele offerte. Voor iedereen die zijn producten of diensten op een effectieve manier wil aanbieden. Praktisch en doelgericht!

Je weet heel goed wat jouw onderneming in huis heeft. Je weet prima aan wat voor klanten je je producten of diensten wilt verkopen. Je hebt ook al wel eens wat gehoord over het maken van een offerte. Maar hoe doe je dat precies? En aan welke eisen voldoet een goede offerte? Geen idee? Dan is het tijd om op een overzichtelijke manier te leren wat er komt kijken bij het maken van een professionele offerte. 

Doel van de cursus

In de online cursus 'Offerte maken' maak je in zeer korte tijd grondig kennis met alle hoofdzaken van het gericht aanbieden van je diensten of producten. 

Wat kan of ken je na de cursus

  • Een krachtige en effectieve offerte maken
  • Je hebt kennisgemaakt met diverse soorten offerte
  • Je kent de succesfactoren van een offerte
  • Offerte indelen (structureren)

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Offerte maken' duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers in het mkb, zzp'ers en anderen die regelmatig gevraagd worden hun producten of diensten op een krachtige en overtuigende manier aan te bieden. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Presenteren, Formuleren en rapporteren, Analyseren, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Ondernemend en commercieel handelen.

Lesmaterialen

De cursus 'Offerte maken' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Begrippenlijst, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Leerjournaal, Samenvatting, Model offerte, Offerte-opties per soort, Aanbevolen aanpak.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De online cursus 'Offerte maken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!