De basiskennis van Whisky

De basiskennis van Whisky

Tijdens dit webinar voor beginnende whisky liefhebbers en horeca medewerkers zal Tony in vogelvlucht op laagdrempelige manier het productie proces van Single Malt uitleggen, waarna er de mogelijkheid is om vragen te stellen.

Tijdens dit webinar zal Tony in een vogelvlucht op laagdrempelige manier het productieproces van Single Malt uitleggen, waarna er de mogelijkheid is om vragen te stellen. Tony zal de vragen op een adequate manier behandelen, met zoals gebruikelijk hier en daar een humoristische twist. Dit webinar is het best te begrijpen onder het genot van een lekker glas single malt.

Over de spreker

Tony van Rooijen is de ambassadeur van Glenfiddich in Nederland, maar ook een echte whisky liefhebber. Speciaal voor dit portal ontwikkelde hij een whisky cursus voor horeca professionals, een cursus waarin de basisbegrippen van deze godendrank besproken worden.

Nieuw: Live leren 

Veel cursisten vinden het prettig om een studie geheel zelfstandig te volgen. Toch merken we dat een grote groep gebruikers behoefte heeft aan extra begeleiding. Speciaal voor hen introduceren wij Live Leren. In de pilotperiode tot 1 januari 2022 kun je kosteloos meedoen. Na de pilot bedragen de kosten €395,- per jaar. Onze opleiders, experts en specialisten verzorgen dan dagelijks Live Leren sessies die jou helpen nog meer rendement te halen uit online leren.