Herkenning begrijpend leesproblemen

Herkenning begrijpend leesproblemen

Hoe vaak komen we het niet tegen in de dagelijkse lespraktijk; een leerling die leesproblemen heeft maar wat zijn deze problemen nou precies, hoe herken je ze en wat kan je eraan doen?

Over de spreker

Terena heeft na de pabo-opleiding diverse klassen en een eigen praktijk opgestart. Als procesbegeleider leren leren en begrijpend lezen heeft ze ondertussen scholen begeleid. Na haar ontdekking hoe begrijpend lezen exact in elkaar zit, heeft ze een nieuwe didactische aanpak voor begrijpend lezen en probleemoplossend denken ontwikkeld: Sterk BEGRIP. Met passie traint zij vanuit Onderwijs2Go schoolteams, RT, ouders, leerlingen, maar ook woongroep- en werkbegeleiders.

Nieuw: Live leren 

Veel cursisten vinden het prettig om een studie geheel  zelfstandig te volgen. Toch merken we dat een grote groep gebruikers behoefte heeft aan extra begeleiding. Speciaal voor hen introduceren wij Live Leren. In de pilotperiode tot 1 januari 2022 kun je kosteloos meedoen. Na de pilot bedragen de kosten €395,- per jaar. Onze opleiders, experts en specialisten verzorgen dan dagelijks Live Leren sessies die jou helpen nog meer rendement te halen uit online leren.