Basisoriëntatie Zorg en Welzijn -

Online cursus Basisoriëntatie Zorg en Welzijn -Deze online-training kun je ook boeken in combinatie met het Groeiverder® programma. Het Groeiverder® programma biedt bij geselecteerde opleidingen met een minimale studiebelasting van 8 uur o.a. aanvullend lesmateriaal, Webinars, groepsdiscussies (Clubhouse) en individuele ondersteuning. Voor aanmelden, meer informatie over de invulling en/of een overzicht van de kosten van het Groeiverder® programma klikt u hier


De leergang 'Basisoriëntatie Zorg en Welzijn' omvat de e-learning modules 'Medische terminologie', 'Medisch rekenen', 'Pathologie' en 'Persoonlijkheidsstoornissen'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere contactmomenten waarin elementaire onderdelen van de leerinhoud worden behandeld.

Het leertraject 'Basisoriëntatie Zorg en Welzijn' krijg je allereerst een grondige introductie in de medische terminologie, leer je de belangrijkste aspecten van medisch rekenen. Vervolgens leer je een overzicht te krijgen van de meest voorkomende aandoeningen en leer je hoe de diverse persoonlijkheidsstoornissen van elkaar worden onderscheiden.

Duur

Het traject 'Basisoriëntatie Zorg en Welzijn' duurt ca. 42 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, maak dan gebruik van de ondersteunende lesmaterialen en leerinterventies. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 10 weken.

Doelgroep

De scholing is uitermate geschikt voor mensen die willen uitzoeken of werken in de zorg iets is wat hen blijvend zal aanspreken, maar ook voor professionals op (para-)medisch gebied en studenten die hun kennis op een systematische manier willen verbreden, verdiepen of opfrissen. Aanbevolen instapniveau: MBO. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Leren, Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Onderzoeken, Instructies en procedures opvolgen, Ethisch en integer handelen.

Lesmaterialen

De cursus 'Basisoriëntatie Zorg en Welzijn - ' bestaat uit:

  • VideoColleges
  • E-books
  • Diverse oefen- en controlebladen
  • Diverse overzichten
  • Samenvattingen

Toetsing

De cursus 'Basisoriëntatie Zorg en Welzijn - ' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.