030 | Word professioneel Vlogger
Leertraject

030 | Word professioneel Vlogger

Wordt professioneel Vlogger | Een praktische leerlijn incl. een persoonlijke ontwikkelscan, opdrachten en live online colleges. Inclusief 1 jaar toegang tot de leerbibliotheek met 1000+ leeritems, audioboeken, E-books en meer.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die professioneel content wil creëren door te vloggen. Of je nu een eigen bedrijf hebt of werkt voor een leuke werkgever. Vloggen is interessant voor elke doelgroep! Denk hierbij niet aleen aan traditionele verkoop- en marketingbedrijven maar ook aan het onderwijs, gemeente of de zorg.

Professioneel vloggen is vloggen meteen duidelijk doel en boodschap. Je geeft hiermee de onderneming een eigen uniek gezicht en verhoogt je rendement aanzienlijk! Je ontdekt je eigen vlogstijl en leert hoe je een goed verhaal overbrengt.

Gegarandeerd dat jouw (potentiële) klanten een glimlach krijgen!

Doel van de leerlijn

Het doel van deze cursus is het vergroten van cameravaardigheden waardoor je straks in staat bent om zelfstandig content te creëren. In deze cursus is er veel aandacht voor de inhoud en het ontwikkelen van een eigen vlogstijl.

Zakelijk vloggen wordt ingezet om de band met (potentiële) klanten te versterken door ze op een inspirerende en laagdrempelige manier een kijkje achter de schermen te geven. Je leert hoe je authentieke vlogs creëert die voorzien zijn van een goede opbouw, nieuwswaarde en
gericht zijn op actie. Dankzij de cursus weet jij straks hoe jij jouw boodschap goed overbrengt en hoe je een zo hoog mogelijk rendement uit jouw vlogs kan halen. Vlogs kunnen zowel informatief als commercieel van aard zijn en dragen bij aan een hogere winstgevendheid van de onderneming.

Wat ga je leren?

  • Zelfstandig (zakelijke) vlogs produceren van concept tot oplevering (A-Z) die bijdragen aan een hogere conversie.

Inhoud en opbouw 

De Leerlijn "030 | Wordt professioneel Vlogger" start met een 360 graden Persoonlijke ontwikkelscan. Deze scan helpt je om goed in beeld te krijgen waar je talenten en ambities liggen. Je krijgt na het afronden van de test een persoonlijk advies van een van onze adviseurs. Het advies geeft je een beter inzicht in de keuzes die je wilt maken in jouw carrière.

Nadat je meer inzicht hebt gekregen in je persoonlijke ambities vervolg je met de hoofdcursus "Professioneel vloggen".

Tijdens de cursus zijn er "live leren" momenten waarin je online contact hebt met je opleider en medecursisten. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit een POS, een onlinecursus, huiswerkopdrachten en aanvullend lesmateriaal zoals E-books en audioboeken. 

Toetsing

Kleine opdrachten tijdens de online cursus, een eindtoets met o.a. meerkeuzevragen en een of meer  (huiswerk)opdrachten.

Cursusvoorwaarden

Deze leerlijn valt onder de STAP regeling. STAP Leerlijnen zijn volledig gesubsidieerd door de overheid en zijn gericht op het versterken van jouw positie op de arbeidsmarkt. Via de overheid kun je je aanmelden voor de leerlijnen. Nadat je een goedgekeurde aanmelding hebt gedaan ontvangen wij van de overheid een bevestiging van jouw aanmelding. Je ontvangt dan binnen twee werkdagen een uitnodiging van ons voor toegang tot de leeromgeving en de desbetreffende leerlijn. Een leerlijn dient binnen 4 weken na uitnodiging te worden aangevangen en dient binnen 6 maanden te worden afgerond. Kijk voor een overzicht van alle voorwaarden van de STAP regeling op Rijksoverheid.nl 

Na afronden van de leerlijn heb je tot maximaal 12 maanden onbeperkt toegang tot de leerbibliotheek met ruim 1000 aanvullende leeritems. 

Certificaat 

Als je de leerlijn succesvol afrondt ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat als bewijs van afronding. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo versterk je je positie op de arbeidsmarkt!

Ambitie
Anticiperen
Besluitvaardigheid
Creativiteit
Discipline
Durf
Initiatief nemen
Onafhankelijkheid
Oordeelsvorming
Prioritering
Schriftelijke vaardigheid
Snel schakelen
Vasthoudendheid

START MET DE SCAN
Over welke persoonlijk eigenschappen, capaciteiten en ambities beschik jij? Hoe zien anderen in jouw directe omgeving jou? Welke waarde heeft werk in jouw leven en wat is überhaupt jouw droombaan? Heb jij daar een goed inzicht in? Je zult best wel een beeld van jezelf hebben. Toch goed om dat goed overzichtelijk bij elkaar te hebben staan. Met de Persoonlijke Ontwikkelscan (POS) krijg je alles op een rijtje.

START DE CURSUS
Nu je een goed inzicht hebt gekregen in jezelf, beginnen we met de cursus. Succes met de hoofdcursus.

AANVULLEND LESMATERIAAL
Verdiep je verder in het onderwerp. Wij selecteerde enkele thema's die je nog verder helpen om kennis op te doen over dit thema!