Rijbewijs en Vakbekwaamheidmodule RVM1-C : Module 1.b  Techniek

Online cursus Rijbewijs en Vakbekwaamheidmodule RVM1-C : Module 1.b Techniek

De online cursus voor Rijbewijs en Vakbekwaamheidmodule RVM1-C : Module 1.b Techniek is interactief en leerzaam. Wij nemen jou mee door alle kennis die nodig is om als beroepschaffeur aan de slag te mogen gaan. Na het afronden van de rvm 1-c modules ben jij helemaal klaar voor jouw examen.

Je staat op het punt om de cursus Rijbewijs en Vakbekwaamheidmodule RVM1-C : Module 1.b Techniek te starten. Als het goed is heb je hiervoor al 'Module 1.a Verkeer' gemaakt. Is dit niet het geval? Dan is het belangrijk dat je deze eerst gaat maken voor je verder gaat met deze cursus! Heb je deel A helemaal doorlopen? Dan leren we je tijdens deze cursus meer over de techniek van het voertuig. 
Na het doorlopen van deze cursus, is er nog een laatste deel 'Module 1.c Wetgeving' die je moet volgen voor een goede voorbereiding op het CBR examen RVM1-C(1). In dit laatste deel leer je over de belangrijkste wetgeving die voor jou als beroepschauffeur van belang is.

Wil je na het behalen van je rijbewijs C(1) aan de slag als beroepschauffeur? Dan moet je na het volgen van de RVM1-C modules, ook nog de VM2-C en VM3-C modules volgen. Dit zijn aanvullende modules waarin je meer leert over het technische aspect en de nodige wetgeving voor het vervoeren van goederen.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Rijbewijs en Vakbekwaamheidmodule RVM1-C : Module 1.b Techniek' leer jij de eerste basisprincipes om als beroepschauffeur aan het werk te mogen gaan. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van verkeerssituaties en gevaarherkenning
  • Kennis van alle verkeerstheorie 
  • Voorbereiding op het officiële CBR theorie-examen

Duur en studiebelasting

Deze online cursus neemt ongeveer  3 uur in beslag. Om een goed rendement te halen uit de cursus is het aan te raden deze uren over verschillende momenten te verdelen.

Doelgroep

Voor iedereen die meer kennis wil opdoen over het worden van beroepschauffeur en al in bezit is van een rijbewijs.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: tekst, afbeeldingen, verschillende vraagsoorten, video’s, illustraties en animaties.

Toetsing

In de cursus staan veel oefenvragen en toetsen. Voor het behalen van je RVM1-C zal je examen moeten doen bij het CBR

Certificaat

Na afloop, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Informatie-analyse