Het gezin

Online cursus Het gezin

Voor mensen met een gezin is het erg belangrijk dat de relaties in het gezin goed lopen. Problemen thuis neem je mee naar je werk of zorgen voor slapen loze nachten waardoor je minder productief bent. Deze online training bestaat uit een aantal korte cursussen.

Voor mensen met een gezin is het erg belangrijk dat de relaties in het gezin goed lopen. Problemen thuis neem je mee naar je werk of zorgen voor slapeloze nachten waardoor je minder productief bent. Deze online training bestaat uit een aantal korte cursussen.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Het gezin' krijg je zicht op de diverse relaties binnen het gezin en de mogelijkheden om relaties binnen het gezin te verbeteren. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van de diverse relaties binnen het gezin
  • Actief en positief beïnvloeden van stemming binnen het gezin
  • Beter communiceren binnen je gezin

Duur en studiebelasting

Deze cursus duurt circa 7 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 week.

Doelgroep

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag meer wil leren over het creeëren van een hechte band met zijn gezin.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Samenwerken, Communiceren, Leren.

Lematerialen

Deze online cursus 'Het gezin' bestaat voornamelijk uit Video's.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spambox!

Tip: Bewaar je certificaten en/ of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.