Gespreksvaardigheden – voor leidinggevenden

Online cursus Gespreksvaardigheden – voor leidinggevenden

Deze zelfinstructietraining is gericht aan leidinggevenden die graag hun communicatieve vaardigheden op het werk willen versterken en doelgerichte gesprekken willen leren voeren met hun werknemers.

Goede communicatieve vaardigheden; een vereiste eigenschap die in bijna elke vacature beschreven staat. Maar wat zijn goede communicatieve vaardigheden eigenlijk? Waarom is het zo belangrijk om over goede communicatieve vaardigheden te beschikken op het werk? En zijn we echt zo communicatiefvaardig als we denken? In deze online cursus leer jij om je communicatieve vaardigheden op het werk versterken. 

Doel van de cursus

Deze zelfinstructietraining is gericht aan leidinggevenden die graag hun communicatieve vaardigheden op het werk willen versterken en doelgerichte gesprekken willen leren voeren met hun werknemers. 

Wat kan of ken je na de cursus

  • Kennis van basistheorieën communicatie en leiderschap
  • Beter communiceren
  • Doelgerichte gesprekken voeren
  • Omgaan met leiderschap
  • Verschillende gesprekstechnieken toepassen in verschillende situaties

Duur en studiebelasting

De cursus 'Gespreksvaardigheden – voor leidinggevenden' duurt ongeveer 8 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 9 uur.

Doelgroep 

Deze online cursus is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Advies vooropleiding: mbo niveau 2.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Communiceren, Samenwerken en overleggen, Formuleren en rapporteren, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren.

Lesmaterialen

De cursus 'Gespreksvaardigheden – voor leidinggevenden' bestaat uit: E-Books, Video's, Bonusmaterialen, Tips.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 4 modules. 

Toetsing

De cursus 'Gespreksvaardigheden – voor leidinggevenden' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!