Duurzame inzetbaarheid

Organisaties zijn meer dan ooit in beweging. Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. Dit vraagt om aanpassingsvermogen van medewerkers.

Bekijk het aanbod

Dit kan door te blijven ontwikkelen en te blijven leren. Dat is niet alleen noodzakelijk maar gelukkig met HOBP ook leuk, boeiend en uitdagend.

Demo aanvragen

Een leven lang leren

Heeft iedereen in uw bedrijf het vermogen om relevant te blijven voor het bereiken van de gemeenschappelijke doelen en de missie van uw organisatie?

Bekijk de prijslijst

Het ontwikkelen van vaardigheden en competenties door te blijven leren is voor elke functie van belang en houdt uw organisatie wendbaar en toekomstbestendig.

Demo aanvragen

Flexibiliteit en mobiliteit

Beleef de unieke
leerervaring

De dynamiek van de moderne economie heeft effect op zowel organisaties als hun medewerkers. Niet de succesvolste organisaties zijn klaar voor de toekomst maar de slimste. 

Bekijk het aanbod

Demo aanvragen

image-1.jpg

Vitaliteit

image-3.jpg

Vitale en gezonde medewerkers dragen bij aan het succes van uw onderneming. Het bepaalt in grote mate hun carrièrekansen binnen en buiten de organisatie, ook op latere leeftijd.

Bekijk de prijslijst

Demo aanvragen

Leeraanbod en leerlijnen

Zoals u dat kent van Netflix en Spotify wordt ook bij HOBP het aanbod continue uitgebreid en up-to-date gehouden. Samen met onze opleiders en media partners zoals het FD, de Volkskrant en het AD spelen we in op trends en ontwikkelingen.

Bekijk het aanbod

In HOBP heeft u zelf de regie over het leeraanbod. U kunt naast de standaard trainingen eigen materiaal toevoegen en leerlijnen samenstellen. Een leerlijn kan gericht zijn op b.v. een actueel organisatiethema of een individueel ontwikkelplan. 

Demo aanvragen

Erkend certificaat

Na elke afgeronde training ontvangt uw medewerker een erkend certificaat van de betreffende opleider. De voortgang van uw werknemers en de behaalde doelstellingen kunt u volgen via de Personal Talentcards ® en diverse dashboards. 

Bekijk de prijslijst

Demo aanvragen

image-2.jpg