De visie

De beste mensen vind je in je eigen organisatie. Als het extern werven van nieuwe medewerkers moeilijk verloopt wordt interne mobiliteit nog belangrijker. Is het talent in uw bedrijf zichtbaar?

Bekijk de prijslijst

Een HOBP portal biedt uw medewerkers de mogelijkheid zich op een unieke manier intern te presenteren met al hun talenten, dromen en ambities. Op uw HOBP portal is alle talent direct vindbaar en bereikbaar. 

Demo aanvragen

Talenten zichtbaar

Organisaties die de doorstroom van werknemers serieus nemen zijn vaak succesvol. Op de Personal Talentcards ® van HOBP maken medewerkers hun ambities en competenties zichtbaar. Hiermee is iedereen in beeld voor projecten en vacatures.

Bekijk de prijslijst

Interne vacatures op uw HOBP omgeving worden automatisch gematcht met het aanwezige talent in uw organisatie. Niet alleen vaardigheden maar ook soft-skills bepalen in belangrijke mate het succes van de match. Bij HOBP snappen we dat.

Demo aanvragen

Werkgeluk

Medewerkers hebben talenten, dromen en ambities. Voor organisaties is dit pure rijkdom. Talent wil je goed in kaart hebben, verder kunnen ontwikkelen en bovenal op de juiste plaats inzetten.

Bekijk de prijslijst

Medewerkers die in hun kracht functioneren zijn gelukkiger, productiever en vitaler. HOBP verkleint de kans op burn-out, bindt werknemers langer aan uw organisatie en verhoogt de omzet.

Demo aanvragen

Ontwikkelen

De carrière en ontwikkeling van medewerkers is een doorlopende reis. Met HOBP faciliteert u dat iedereen zijn talenten verder kan ontwikkelen en deze kan presenteren aan alle collega's.

Bekijk de prijslijst

Met het behalen van persoonlijke doelen en het presenteren van de resultaten worden medewerkers trots op wie ze zijn. Zo dragen ze bij aan de sfeer en het succes van uw organisatie.

Demo aanvragen

Mobiliteit

Door het zichtbaar maken van talent, ambities en competenties bevorder je de interne mobiliteit. Voor ieder project of vacature selecteer je met de Personal Talentcards ® de juiste collega's.

Bekijk de prijslijst

De Personal Talentcard ®  geeft medewerkers meer zelfvertrouwen en biedt ze de mogelijkheid om intern te solliciteren op vacatures. Zo brengt HOBP meer dynamiek in uw organisatie.

Demo aanvragen

Personal Talentcard ®

De basis voor werkgeluk is jezelf kennen. De trainingen, leerlijnen en assessments op uw HOBP portal bieden medewerkers een uitstekende hulp om drijfveren, talent en ambities te ontdekken.

Bekijk de prijslijst

De Personal Talentcard ® geeft medewerkers een nauwkeurig inzicht in hun bestaande situatie en doorgroeimogelijkheden, Dit is een uitstekend vertrekpunt voor het realiseren van nieuwe doelen.

Demo aanvragen