Uitstekend: high-performance principes voor zakelijk en professioneel succes

Uitstekend: high-performance principes voor zakelijk en professioneel succes

Wil je je business en je carrière versnellen en als een giraf uittorenen boven de zee van muizen om je heen? Dan is het nú tijd om daar serieus werk van te maken. Dit boek van high performance expert Paul Rulkens bevat zijn beste ideeën, inzichten en technieken om het maximale te halen uit jouw potentieel.

Wilt je je business en je carrière versnellen en als een giraf uittorenen boven de zee van muizen om je heen? Dan is het nú tijd om daar serieus werk van te maken. Dit boek van high performance expert Paul Rulkens bevat zijn beste ideeën, inzichten en technieken om het maximale te halen uit je potentieel. Van bedrijfsgroei tot het optimaliseren van jouw eigen prestaties. In Uitstekend leer je de cruciale vaardigheden en de best bewaarde geheimen waarmee je:

• focust op de paar dingen die je nodig hebt voor zakelijk succes;

• je bedrijf en je carrière dramatisch laat groeien;

• je resultaten verdubbelt in de helft van de tijd;

• leert om strategisch te stoppen om zo grote doelen te bereiken;

• elke boodschap weet te communiceren aan elk publiek;

• snel en goedkoop innoveert en de concurrentie voor blijft;

• snel een aantal prestatieverhogende gewoontes opbouwt;

• tot de top 10 procent van je vakgebied gaat horen.

Paul Rulkens heeft op basis van zijn uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van uitmuntend presterende organisaties en personen een gids geschreven die bol staat van bewezen, praktische ideeën. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Of je nu manager, directeur of een specialist met aspiraties bent, met Uitstekend leg je de lat nog een stuk hoger, stel je een nieuwe norm en til je jezelf én je organisatie snel naar een hoger niveau van zakelijk en persoonlijk succes.

Competenties

prestatiegericht; prestatie; carriere; werk; organisatie; zakelijk succes; bedrijfsgroei; high performance; presteren; innoveren; strategie