Moeiteloos Helen

Moeiteloos Helen

Moeiteloos Helen is een bewustzijnsmethode waarbij het uitgangspunt is dat wij al heel zijn. Er hoeft dus niets hersteld, veranderd of geheeld te worden, want er zijn bij ons ‘ontwerp’ geen fouten gemaakt. Vanuit het besef van heelheid kunnen we makkelijker accepteren wat we voelen als er iets gebeurt wat we niet fijn vinden.

Moeiteloos Helen is een bewustzijnsmethode waarbij het uitgangspunt is dat wij al heel zijn. Er hoeft dus niets hersteld, veranderd of geheeld te worden, want er zijn bij ons ‘ontwerp’ geen fouten gemaakt.
Vanuit het besef van heelheid kunnen we makkelijker accepteren wat we voelen als er iets gebeurt wat we niet fijn vinden. Meestal gaan we op basis van oude overtuigingen daartegenin, wat verkrampingen geeft in het lichaam. Doordat de energie niet doorstroomt kunnen er blokkades en ziektes in het lichaam ontstaan. Vervolgens gaan we daar ook weer tegen in verzet.

Moeiteloos Helen is een manier om in vrede en volledige acceptatie met jezelf in het leven te staan; dus in onvoorwaardelijke liefde. Dat heeft een diepe uitwerking op je lichaam.
De vele oefeningen in dit boek geven je de gelegenheid om het direct te ervaren en bewustzijn te integreren in je leven.

Je zult verwonderd zijn wat er verandert in jezelf, je omgeving, in de wereld en daar voorbij.

Competenties

bewustzijn;moeiteloos;helen;innerlijke vrede;emoties;toelaten;overgave;kwantumfysica;kwantumbewustzijn;hooggevoeligheid;onvoorwaardelijke liefde;verzetloos;zelfhelend vermogen;zelfhulpboek;instant healing