De prestatiedoorbraak: behaal ongekende resultaten met een bevlogen team

De prestatiedoorbraak: behaal ongekende resultaten met een bevlogen team

Ontdek hoe je succes en bevlogenheid aanwakkert in jezelf en je team.

Ontdek hoe je succes en bevlogenheid aanwakkert in jezelf en je team.

OVER DIT BOEK

Goed presteren is heerlijk, zowel voor medewerkers, voor klanten als voor hun werkgevers.

Toch levert maar 20% van de Nederlanders de best mogelijke prestatie op het werk. Dat kan anders!

De sleutel naar een prestatiedoorbraak ligt bij jou: de leidinggevende. Jij kunt het verschil maken, ongeacht de bedrijfscultuur of de werkwijze van je team. De prestatiedoorbraak begeleidt je in die transformatie, met alle benodigde tools en modellen.

Het laat zien hoe je gedrag in de praktijk kunt veranderen. Hoe je je team leert proactief te sturen op resultaten en tegelijkertijd de bevlogenheid van medewerkers aanwakkert. En hoe je dat op langere termijn kunt vasthouden.

Een boek voor iedereen die het beste uit zijn of haar team wil halen. En daarbij ook naar zichzelf durft te kijken. Om zo tot ongekende resultaten te komen.

INTERESSES

• Presteren
• Cultuur
• Ondernemerschap
• Leadership
• High performance
• Team building
• Persoonlijke ontwikkeling

OVER DE AUTEUR

Paul van Schaik ondersteunt directie- en managementteams in het realiseren van prestatiedoorbraken. Eerder was hij programmadirecteur Lean en Continu Verbeteren bij Reaal en partner bij Accenture. En directeur Lean en Continu Verbeteren bij NS Reizigers. Paul is trainer High Performance Leadership bij de Baak.

COMPETENTIES

presteren; transformatie; cultuur; ondernemerschap; succes; high performance; leaderschip; leiderschap; persoonlijke ontwikkeling; team building