Persoonlijke OntwikkelScan (POS)

Persoonlijke OntwikkelScan (POS)

De Persoonlijke OntwikkelScan geeft je een diep inzicht in wie jij bent als persoon. Door de 360 graden feedback is de scan erg betrouwbaar. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijkheid, vaardigheden, capaciteiten en talenten en kunt deze spiegelen aan jouw wensen en ambities op de arbeidsmarkt.

De Persoonlijke OntwikkelScan (POS)

Deze scan maakt een 'foto' van jou als persoon en van jouw arbeidsmarkt voorkeuren. De Persoonlijke OntwikkelScan brengt de volgende thema's in kaart:

  • jouw persoonlijkheidsprofiel;
  • jouw gedragsstijl;
  • de waarde die jij hecht aan werk;

In deze scan is voor een 360 graden benadering gekozen. Mensen in jouw directe omgeving zoals familie, vrienden en collega's kun je vragen een deel van deze scan laten doen. De score geeft inzicht in jouw sterke eigenschappen; zoals jij die ziet en zoals de mensen uit jouw directe omgeving die zien. Zo wordt de rapportage minder subjectief en dus voor jou nuttiger!

Je ontvangt een mooi en uitgebreid rapport. Het helpt je om je heel gericht en krachtig te presenteren op de arbeidsmarkt. Zowel in je CV, profielen op social media als in persoonlijke gesprekken kun je deze informatie goed inzetten.

Hoe richt je jezelf nu op je verdere ontwikkeling? Dat doe je door met eigen inzicht jouw persoonlijkheid, vaardigheden, capaciteiten en talenten te vergelijken met jouw arbeidsmarkt voorkeuren. Ga je echt op zoek naar jouw droombaan, dan kan het zijn dat je mogelijk nog moet werken aan je kennis en vaardigheden. 

Ambitie
Anticiperen
Informatie-analyse
Initiatief nemen
Ontwikkelen medewerkers
Zelfinzicht