Live sessie Kosten Batenanalyse Duurzame Inzetbaarheid (KoBa-DI)

Live sessie Kosten Batenanalyse Duurzame Inzetbaarheid (KoBa-DI)

In deze sessie mag je al je vragen stellen over het het gebruik van de KoBa-Di-tool. Onze specialist zal deze vragen live beantwoorden en laten zien hoe je de tool toepast om o.a. de financiële impact van duurzame inzetbaarheid binnnen jouw organisatie te meten.

In deze sessie mag je al je vragen stellen over de Kosten Batenanalyse Duurzame inzetbaarheid (KoBa-Di). Dit is een geavanceerde rekentool die periodiek de productiviteitsgroei en financiële impact van duurzame inzetbaarheid meet. De tool is ontwikkeld door TNO.
Naast diepgaande analyses, biedt het organisaties ook een benchmark. Hierdoor krijg je inzicht in hoe jouw organisatie presteert ten opzichte van anderen.

Zodra je de impact van duurzame inzetbaarheid kent, kun je proactief handelen. Hobp kan samen met je organisatie strategieën ontwikkelen om de duurzame inzetbaarheid te maximaliseren, productiviteitsverlies te beperken en je team duurzaam inzetbaar te houden.
Wanneer je als organisatie zorgt voor blijvende groei en een vitale werkomgeving kun je gemakkelijker anticiperen op de bewegingen in jouw markt en veranderende wensen van je medewerkers en klanten. Zo ben je op ieder moment klaar voor de toekomst!

Tijdens deze live leren sessie zal onze expert Raymond Diemer je vragen live beantwoorden en je meenemen in de achtergrond van deze tool en ingaan op de mogelijkheden voor jouw bedrijf!


Expert:

Raymond Diemer is als ondernemer meer dan 25 jaar actief in het domein van werken en (blijven) leren. Als (mede) oprichter van At Monday heeft hij inmiddels 100.000+ werkvinders geholpen om zich met een unieke Talentcard®️ te presenteren op de arbeidsmarkt.
 

Ontwikkelen medewerkers
Probleemanalyse
Toekomstvisie