<strong>Bespaar met Hobp&#39;s gerichte oplossing voor duurzame inzetbaarheid</strong>

Bespaar met Hobp's gerichte oplossing voor duurzame inzetbaarheid

Wist je dat jouw organisatie
gemiddeld €300.000*kan besparen
per jaar met een Hobp Duurzaamheidsplatform? 


Neem contact met ons op om de financiële besparing te bereken die jouw organisatie kan maken met een gericht duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Tijdens een vrijblijvende kennismaking berekenen we, aan de hand van jouw actuele bedrijfssituatie, jouw besparing met de Kosten-Baten Analyse van TNO. 

25% stijging in werkgeluk

Het inzetten van het duurzaamheidsplatform van Hobp in je organisatie draagt bij aan het welzijn van je medewerkers. Dit platform is een sleutel tot het behouden van gezonde, gelukkige en bekwame medewerkers, waardoor ze 'Duurzaam Inzetbaar' blijven. Ontdek hier meer over onze aanpak. Investeren in Duurzame Inzetbaarheid resulteert in talrijke voordelen zoals een hogere productiviteit, verhoogde betrokkenheid, meer werkgeluk, een algemene verbetering van het welzijn, beter personeelsbehoud en het gemakkelijker aantrekken van nieuw talent. Hobp werkt samen met vooraanstaande partners TNO en NPDI om dit voor jouw bedrijf te realiseren.

Dus, wil je een toekomstbestendige organisatie met medewerkers die vitaal, gelukkig en competent blijven? Dan ben je bij Hobp aan het juiste adres! Door hierop in te zetten, versterk je niet alleen het welzijn van je personeel, maar bouw je ook aan een sterker bedrijfsimago, grotere innovatiekracht, een versterkt concurrentievermogen en aanzienlijke kostenbesparingen. 

De Kosten-Baten Analyse van TNO

De KoBa-Di, ontwikkeld door TNO en NPDI, is een geavanceerde rekentool die periodiek de productiviteitsgroei en financiële impact van duurzame inzetbaarheid meet. Wat het zo bijzonder maakt? Naast diepgaande analyses, biedt het je een benchmark. Hierdoor krijg je inzicht in hoe je presteert ten opzichte van anderen.

In één oogopslag:

  • Zie de financiële besparingen die voortvloeien uit een gerichte aanpak van duurzame inzetbaarheid
  • Begrijp de huidige en toekomstige situatie van je organisatie
  • Monitor de gezondheid, kennis en vaardigheden van je medewerkers

Zodra je de impact van duurzame inzetbaarheid kent, kun je proactief handelen. Samen kunnen we strategieën ontwikkelen om de duurzame inzetbaarheid te maximaliseren, productiviteitsverlies te beperken en je team duurzaam inzetbaar te houden.

20% meer personeelsbehoud

Klaar voor positieve verandering? Neem vandaag nog contact op! Vul ons contactformulier in of stuur direct een mail naar ad@hobp.nl. We staan klaar om een positieve financiële impact te creëren voor zowel je mensen als je gehele organisatie.

*Gemiddelde besparing op basis van 500 medewerkers per jaar door het optimaal gebruik van ons Duurzaamheidsplatform over alle sectoren en de gemiddelde loonsom (CBS) op basis van TNO berekeningen.

<strong>Bespaar met Hobp&#39;s gerichte oplossing voor duurzame inzetbaarheid</strong>