<strong>Zo draagt Hobp bij aan de duurzame inzetbaarheid van jouw organisatie.</strong><br />

Zo draagt Hobp bij aan de duurzame inzetbaarheid van jouw organisatie.

Zo draagt Hobp bij aan de duurzame inzetbaarheid van jouw organisatie.

Hobp biedt een praktische en gerichte aanpak voor duurzame inzetbaarheid in samenwerking met TNO en NPDI. De aanpak is simpel:

  1. Hobp levert een duurzaamheidsplatform in de huisstijl van jouw organisatie waarmee medewerkers gemakkelijk en efficiënt aan de slag kunnen én leidinggevenden over de benodigde dashboards en rapportages beschikken.*

  2. Op de startpagina van de medewerkers staat de Duurzame Inzetbaarheidsscan van TNO klaar. Deze test brengt het welzijn van de individuele medewerker in kaart aan de hand van een 50-tal vragen over hun gezondheid, motivatie, werk-privé balans, werkgeluk, inzetbaarheid en kennis en vaardigheden. De test en het daaruit voortkomende rapport zijn strikt privé en alleen voor de individuele medewerker in te zien. De uitkomsten wordt met niemand gedeeld, ook niet met de leidinggevende. De test kan daarom naar volledige waarheid ingevuld worden. 
  3. Op basis van de uitkomsten van de test krijgt iedere individuele medewerker op de startpagina gerichte online tools aanbevolen (cursussen, luisterboeken, e-boeken en.of mediaitems) die aansluiten op hun situatie en behoeften. Het doel? Elke medewerker persoonlijk helpen met hun duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. 

  4. Naast de gerichte aanbevelingen krijgen medewerkers onbeperkt toegang tot de volledige bibliotheek met 600+ cursussen, luisterboeken, e-boeken, andere testen en media die we op het platform faciliteren. Zo is er voor ieder wat wils. 

  5. Tot slot meten we periodiek de productiviteitsverbetering en financiële impact van duurzame inzetbaarheid in je organisatie met de rekentool (KoBaDi) van TNO en NPDI. De resultaten van deze meting worden gepresenteerd inclusief benchmark.

Met deze gerichte, praktische en meetbare aanpak van duurzame inzetbaarheid halen we samen het beste uit jouw medewerkers! En jij daardoor uit jouw bedrijf! Wil je meer weten over duurzame inzetbaarheid, berekenen wat je kunt besparen met een Duurzaam Inzetbaarheidsbeleid of ben je benieuwd onze mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een (online) kennismaking aan! 

* Beschik je over een eigen LMS/ LXP waar de leeractiviteiten en leerprocessen van je medewerkers in geborgd zijn? Dan kijken we graag naar de mogelijkheden om te koppelen met je bestaande omgeving! Onze leeritems zijn gemakkelijk te koppelen met diverse systemen en/of LMS partners. 

<strong>Zo draagt Hobp bij aan de duurzame inzetbaarheid van jouw organisatie.</strong><br />