"Professioneel" vloggen

Online cursus "Professioneel" vloggen

Wat komt er allemaal kijken bij het produceren van een goede vlog? Hoe zorg je
ervoor dat je authentiek blijft? En welke factoren spelen een belangrijke rol bij het
creëren van content met waarde? Dit en méér leer je in deze cursus.Deze online-training kun je ook boeken in combinatie met het Groeiverder® programma. Het Groeiverder® programma biedt bij geselecteerde opleidingen met een minimale studiebelasting van 8 uur o.a. aanvullend lesmateriaal, Webinars, groepsdiscussies (Clubhouse) en individuele ondersteuning. Voor aanmelden, meer informatie over de invulling en/of een overzicht van de kosten van het Groeiverder® programma klikt u hier


Deze cursus is bedoeld voor iedereen die professioneel content wil creëren door te vloggen. Of je nu een eigen bedrijf hebt of werkt voor een leuke werkgever. Vloggen is interessant voor elke doelgroep! Denk hierbij niet aleen aan traditionele verkoop- en marketingbedrijven maar ook aan het onderwijs, gemeente of de zorg.

Professioneel vloggen is vloggen meteen duidelijk doel en boodschap. Je geeft hiermee de onderneming een eigen uniek gezicht en verhoogt je rendement aanzienlijk! Je ontdekt je eigen vlogstijl en leert hoe je een goed verhaal overbrengt.

Gegarandeerd dat jouw (potentiële) klanten een glimlach krijgen!

Doel van de cursus

Het doel van deze cursus is het vergroten van cameravaardigheden waardoor je straks in staat bent om zelfstandig content te creëren. In deze cursus is er veel aandacht voor de inhoud en het ontwikkelen van een eigen vlogstijl.

Zakelijk vloggen wordt ingezet om de band met (potentiële) klanten te versterken door ze op een inspirerende en laagdrempelige manier een kijkje achter de schermen te geven. Je leert hoe je authentieke vlogs creëert die voorzien zijn van een goede opbouw, nieuwswaarde en
gericht zijn op actie. Dankzij de cursus weet jij straks hoe jij jouw boodschap goed overbrengt en hoe je een zo hoog mogelijk rendement uit jouw vlogs kan halen. Vlogs kunnen zowel informatief als commercieel van aard zijn en dragen bij aan een hogere winstgevendheid van de onderneming.

Wat kan of ken je na de cursus

Zelfstandig (zakelijke) vlogs produceren van concept tot oplevering (A-Z) die bijdragen aan een hogere conversie.

Duur en studiebelasting

De cursus ‘Zakelijk vloggen’ duurt ongeveer 8 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt ongeveer 8 uur + extra tijd voor herhaling van de oefenopdrachten voor het beste resultaat.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor ondernemers, werkgevers en werknemers die vlogs actief willen inzetten in hun marketingstrategie. Een vlog is geschikt voor ieder bedrijf of instelling en geschikt voor elke doelgroep, afhankelijk van de gekozen invalshoek. Er is geen vooropleiding vereist.

Vaardigheden

De vaardigheden waar in deze cursus aandacht aan wordt besteed zijn gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen voor en met het gebruik van een (telefoon)camera. Jouw vaardigheden op het gebied van vloggen, communicatie, presentatie, cameratechniek en montage krijgen een boost waardoor je voortaan zelf de beste content creëert!

Lesmaterialen

De cursus ‘Professioneel vloggen’ bestaat uit: E-learning, video college, handouts, samenvatting, oefenopdrachten, quizen (meerkeuzevragen) en een eindtoets.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat aanvullend oefenmateriaal.

Aantal modules

De cursus bestaat uit 5 modules.

Toetsing

De online cursus wordt door de cursus heen getoetst met verschillende soorten vragen. 

Certificaat

Als je slaagt voor de toetsvragen, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat verdient een mooie plek op jouw CV of LinkedIn want het laat aan anderen zien dat je je actief bezighoud met de huidige ontwikkeling in de markt.

Ambitie
Creativiteit
Klantgerichtheid