Persoonlijke Ontwikkel Scan (POS)

Persoonlijke Ontwikkel Scan (POS)

De persoonlijke ontwikkelscan geeft je een diep inzicht in wie jij bent als persoon. Door de 360graden feedback is de scan erg betrouwbaar. Je krijgt inzicht in jouw inzicht in jouw persoonlijkheid, vaardigheden, capaciteiten en talenten en kunt deze spiegelen aan jouw wensen en ambities op de arbeidsmarkt.

De persoonlijke Ontwikkelscan (POS)

Deze scan maakt een foto van jou als persoon en van jouw arbeidsmarkt voorkeuren. 

De Persoonlijke Ontwikkel Scan van HOBP geeft niet alleen inzicht in wie jij als persoon bent. Natuurlijk maakt dit deel uit van de scan. Maar de Persoonlijke ontwikkelscan (POS) brengt de volgende thema's in kaart:

  • Jouw persoonlijkheidsprofiel

  • Jouw gedragsstijl

  • De waarde die jij hecht aan werk 

  • Jouw ideale baan

  • De keuze voor een beroep

In deze scan is er voor een 360 graden benadering gekozen. Mensen in jouw directe omgeving zoals familie, vrienden en collega's kun je vragen een deel van deze scan laten doen. De score geeft inzicht in jouw sterke eigenschappen; zoals jij die ziet en de mensen uit jouw directe omgeving. Zo wordt de rapportage nog objectiever en dus voor jou nuttiger!

Je ontvangt een mooi en uitgebreid rapport. Zo kun je je dus uiteindelijk heel gericht en krachtig presenteren op de arbeidsmarkt. Zowel in je CV, profielen op social media als in persoonlijke gesprekken kun je deze informatie goed inzetten.

Hoe richt ik mezelf nu op mijn verdere ontwikkeling? Dat doe je door met eigen inzicht jouw persoonlijkheid, vaardigheden, capaciteiten en talenten te vergelijken met jouw arbeidsmarkt voorkeuren. Ga je echt op zoek naar jouw droombaan, dan kan het zijn dat je mogelijk nog kennis, vaardigheden en aanpassingen in je gedrag moet doen. Zo kun je je verder richten op je ontwikkeling en e-learnings die beschikbaar zijn.

Ambitie
Anticiperen
Informatie-analyse
Initiatief nemen
Ontwikkelen medewerkers
Zelfinzicht